Skriven av: BiblioteKarin Lst: 1967 ggr. Kommenterad: 0 ggr.


Tävlingar på WeRock

--------------------------------------------------------------------------------

Tävling augusti 2013: MINISTRY-dvd:n "Enjoy The Quiet – Live at Wacken 2012"

Legenderna MINISTRY släpper i höst nytt album, dessutom nu i augusti ett fett dvd-paket med både film och live-CD från Wacken-spelningen 2012. Detta snygga dvd-paket tävlar vi nu ut i två exemplar i samarbete med Triada.

Frågan du ska kunna svaret på för att ha chans att vinna ett ex är: Vad heter det nya studioalbum som MINISTRY släpper i början av september?

Svaret skickas till tavling@werock.se senast fredag 30 augusti 2013. Ange "Ministry" som ämne i mejlet. Se även våra allmänna tävlingsregler nedan.

Första låten från nya plattan, PermaWar:


----------------------------------------------------------------------------------------

Tävling april-maj 2013 - DEATHEMBERs "Going Postal"

Tävling är avslutad och vi gratulerar vinnarna som meddelats via e-post.

Huddingebandet DEATHEMBER har just släppt sin fullängdsdebut. I sin recension av "Going Postal" skriver vår skribent Fredrik bl.a. att: "Vokalisten Simon Tarasewicz imponerar ovanpå en stabil grund av flyhänt riffande och drivande trummor. Aningen thrashig dödsmetall med köttigt riffande, gott om tritonus-disonanser och hög headbang-faktor". Nu har du chans att vinna ett eget exemplar av skivan, signerad av bandet!

Frågan du ska besvara för att kunna vinna albumet är: Vilken gästsångare hade DEATHEMBER på EP:n "A Thousand Flatlines" som släpptes 2011?

Svaret skickas till tavling@werock.se senast fredag 10 maj 2013. Ange "Going Postal" som ämne i mejlet. Se även våra allmänna tävlingsregler nedan.

Läs Fredriks recension av "Going Postal" och även vår tidigare recension av EP:n "A Thousand Flatlines" (2011).


-------------------- ----------------------------------------------------------------------------------------

Tävling april 2013 - Heavy metal-böcker från Kalla Kulor

Tävling är avslutad och vi säger grattis till vinnarna som är meddelade via e-post!

Kalla Kulor Förlag har bland rockbiografier och annat i sin utgivning också en del annorlunda böcker på temat hårdrock och metal. Just nu kan du vinna en av dessa böcker här på WeRock, och du väljer själv om du vill tävla om heavy metal-pekboken Pek-Heavy eller ledarskapsboken Heavy Metal Management.

Frågan du ska besvara för att ha chans att vinna en av böckerna är: Vad heter den person som är medförfattare till båda böckerna?

Svaret skickas till tavling@werock.se senast fredag 26 april 2013. Ange "Pek-heavy" eller "Management" som ämne i mejlet. Se även våra allmänna tävlingsregler nedan.

Läs WeRocks recension av "Heavy metal-pekboken".


----------------------------------------------------------------------------------------

ALLMÄNNA TÄVLINGSREGLER
* Dessa allmäna regler gäller, om ej annat specificeras för den enskilda tävlingen.
* För att delta i en tävling ska svar ha inkommit till WeRock senast angivet datum, med namn, adress och giltig e-postadress.
* Vid flera rätta svar lottas vinnare.
* WeRocks skribenter och personer nära släkt med dessa eller med aktuella band, skivbolag, förlag mm kan inte delta.
* Vinnarnas namn kommer att publiceras på WeRock.se och vinnarna meddelas via mejl.
* WeRock bekostar frakten av vinsten till vinnare inom norden, men ansvarar inte för ev. skada på försändelsen i posthanteringen. Eventuella skador reklameras till posten/leverantören.


Lmna en kommentar till artikeln:
(Kommentarer som anses sttande, innehller personangrepp, reklam eller p annat stt inte fljer vra riktlinjer kommer att plockas bort.)

Till startsida »