Dying Fetus
"Descend into depravity"

Releaseår: 2009
Betyg: 3/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.1/10
Antal röster: 41Köp skivan nu hos:


Läst: 1409ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2009-11-02

Efter nästan 20 år av trogen tjänst i death metals högsta division släpper nu DYING FETUS nytt. ”Descend Into Depravity” är också mitt första möte med bandet – jag skäms nästan – och tyvärr ger det inte mersmak. John Gallagher (sång) använder sig av det där yttersta gruffgrowlet som jag har utvecklat en nästintill kronisk allergi emot (det låter ju fan som en korsbefruktning mellan hund, gris och cementblandare). På topp av det är det hela tekniskt in absurdum, samt sjukt intensivt, vilket gör mig totalt vimmelkantig. Mest irreterande finner jag dock de frekvent återkommande breakdownen vara, breakdowns som ackompanjeras av nöff-growl är verkligen inte min kopp te.

Efter att ha lyssnat igenom en del av dess bakkatalog kan jag dock konstatera att ”Descend Into Depravity” inte är någon avstickare från dess sound, det har låtit likadant sen begynelsen. Därför ska nog ovanstående omdöme snarare ses som en innehållsförteckning än en regelrätt recension. Personligen koncentrerar jag mig i fortsättningen på systerbandet MISERY INDEX.

/Jonas Andersson

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: