Dollhouse
"Rock N Roll Revival"

Releaseår: 2010
Betyg: 6/10

Officiell hemsida»
Skivbolag»
Användarbetyg: 0.2/10
Antal röster: 29Köp skivan nu hos:


Läst: 1238ggr | Kommentarer: 0 | Inlagd: 2010-10-11

Dollhouse - Rock N Roll Revival
Att HELLACOPTERS svarade för att rocken fick ett mäktigt återtåg i folks medvetande är obestridligt. Nicke Andersson med manskap fick följdaktligen en hel del band som blev inspirerade av låtar som Hopeless Case Of A Kid In Denial och I Wanna Touch. Att DOLLHOUSE har lyssnat en hel del på MC 5 också blir tydligt ganska snart när man slänger på ”Rock N Roll Revival”. Och jag gillar faktiskt vad jag hör - det är inte ett dugg originellt men bandet är duktigt på att spela och det svänger och är väldigt tajt musik som man får sig till livs.

Att bandet verkligen nog kommer mer till sin rätt på en scen än på skiva hör jag tydligt - det spritter verkligen i låtar som Free Your Soul To The Music och Hold On Together och det skulle verkligen vara kul att höra dessa låtar framföras live. Spelmässigt imponeras jag av gitarrspelet som är släpigt svängigt där det behövs och full on späckat med snygga solon.

DOLLHOUSE når såklart inte upp till HELLACOPTERS nivåer, men bitvis är det riktigt kul att höra på ”Rock N Roll Revival”.

/Martin Bensch

Startsida recensioner »(Kommentarer som anses stötande, innehåller personangrepp, reklam eller på annat sätt inte följer våra riktlinjer kommer att plockas bort.)


Annonser: