WEROCK.se startades under hösten 2006 som ett nytt forum för alla som vill diskutera och debattera hårdrock.
Många forum idag lider tyvärr av alltför mycket pajkastning och inlägg med enbart personangrepp på personer man inte tycker har rätt musiksmak. Vem har ex. inte ledsnat på att berätta om sitt intresse för AOR, pudelrock eller Black Metal för att sen bli påhoppad av någon som säger att det inte är "true" eller att det är skräp och att man är "dum i huvudet". Vem har inte ledsnat på att se trådar ständigt spåra ur pga inlägg från diverse oseriösa användare och s.k "internet-troll".

Efter att ha tröttnat på den ton som tyvärr råder på många forum idag beslöt vi oss för att skapa en ny mötesplats för hårdrock där som sagt alla är välkomna som kan föra en sansad diskussion.
Alla hårdrockare och för den delen även icke-hårdrockare, skall känna sig välkomna att bidra genom att diskutera och debattera eller bara läsa oavsett genre, musiksmak, inriktning.

För att nå dit kommer forumet att vara hårt modererat. Vi hoppas på så sätt få bort eventuella oseriösa användare och till slut ha skapat en naturlig plats för alla seriösa hårdrocksdebattörer där ute.

WEROCK.se kommer även att vara lite mer än bara ett forum. Vi har i dagsläget ett antal skribenter som med stort nöje recenserar skivor, dvd’er och konserter. Naturligtvis hoppas vi att du skall uppskatta detta. Vi vill också veta vad just DU tycker om de skivor vi recenserar. Därför ges du möjlighet att sätta ett betyg på varje skiva som recenseras. På detta sätt skapar vi en topplista byggd på er läsares betyg.

Nya recensioner kommer att släppas i början på varje månad, precis som en vanlig månadstidning. För att få dig att vilja besöka sidan så ofta som möjligt kommer det även att dyka upp diverse omröstningar, tävlingar och erbjudanden, allt för att göra det så intressant som möjligt för dig som läsare.
Tävlingar och erbjudanden kommer endast att vara öppna för våra medlemmar. Du räknas för övrigt som medlem om du registrerar dig på vårat forum.

Är du sugen på att vara med och göra vår sida bättre är du mer än välkommen att göra det. Antingen bara genom att ge oss lite kritik, förslag eller respons i forumet, eller genom att mer aktivt delta. Du kanske vill bli en av oss skribenter, hjälpa till med utveckling/design av sidan eller kanske fungera som moderator. Hör av dig till oss via kontaktsidan så kan vi diskutera vidare.

Vi har inga som helst utsikter att försöka bli ledande vad gäller publiceringar, nyheter, recensioner inom hårdrock. Målet är snarare att på sikt bli det största hårdrocksforumet i Sverige. Som komplement finns dock dessa andra funktioner och erbjudanden som vi hoppas du skall uppskatta och finna stort nöje i.

Annars vill jag bara hälsa dig välkommen hit, hoppas du kommer att ha roligt och att du bidrar till vår sida med roliga, tänkvärda inlägg. Vi hoppas också att du sprider budskapet om vår sida vidare genom att tipsa alla dina vänner och bekanta om oss.Startsida »