WeRock flyttar!
Gott folk!

Till höger ser ni ett antal nya recensioner, nummer 1095-1099 för att vara exakt. Dessa utgör de sista skivrecensioner vi kommer publicera pÄ WeRock.se.

Nu kanske ni tÀnker att vi lÀgger ner verksamheten? Inget kunde vara lÀngre frÄn sanningen. Vi byter endast plattform frÄn en .se-domÀn till en .nu-domÀn. Flytten till vÄr nya plattform innebÀr att alla som skriver för webzinet ocksÄ blir redaktörer. Det innebÀr rent praktiskt för er lÀsare att istÀllet för som det varit tidigare att recensioner Äker upp den förste och runt mitten av varje mÄnad sÄ kommer det bli mer frekvent publicerande. Det Àr i alla fall vÄrt mÄl. Vi kommer ocksÄ att ha möjligheter att göra en del annat ocksÄ, som vi inte har gjort tidigare vilket förhoppningsvis kommer leda till att zinet upplevs som mer levande.

Vad hÀnder med allt gammalt material som vi har publicerat pÄ WeRock.se? Vi kommer att tanka över allt material frÄn werock.se till WeRock.nu. Det innebÀr att alla 1099 skivrecensioner, alla intervjuer och liverecensioner och bevakning av festivaler som vi gjort genom Ären kommer finnas tillgÀngliga pÄ den nya siten. DÀrefter försvinner WeRock.se.

Vi ses pÄ den nya siten - WeRock.nu!

Martin Bensch
Redaktör, WeRock

Publicerad: 2015-04-02
Till startsida »