Hemmets veckotidning

Det finns en hel del veckotidningar att välja bland för den som önskar en stunds avkoppling. Många ser också fram emot att hämta den efterlängtade tidningen i brevlådan även om det numera finns stora möjligheter att läsa tidningarna online, låna dem på biblioteket eller köpa dem i butik. En prenumeration sparar dock i allmänhet en del pengar eftersom det är att dyrare köpa lösören i butik.

Äldre kvinnor

Tidningen Hemmets veckotidning är en tidning som har sin främsta målgrupp bland något äldre kvinnor i åldrarna 51-74. Tidningen utges av förlaget Aller Media och grundades 1929. Den finns tillgänglig för både prenumeranter och i butiker. Innehållet är varierande och de drygt 500 000 läsarna får en hel del för pengarna. Här hittar man nämligen olika sorters engagerande reportage, läckra matrecept, baktips och en hel del handarbete.

Stort utbud

I Hemmets veckotidning finns även en hel del information och inspiration som rör områden som mode och skönhet samt trädgård och blomsterskötsel. Det finns även horoskop och roliga tävlingar. Tidningens syfte är att både underhålla och engagera. I utbudet ingår också fängslande läsning som sträcker sig över hela säsonger med både romantiska noveller och spännande romaner. Även hälsa ges stort utrymme i tidningen där man kan ställa frågor till en husläkare som svarar i en egen kolumn.

Korsord

Korsordsdelen i Hemmets veckotidning är mycket uppskattad och populär och sedan 1987 håller tidningen även i SM tävling i korsord. Korsorden finns i varierande svårighetsgrad, vilket är en medveten tanke från förlagets sida att det ska finnas något som passar alla. Det går dessutom att vinna en liten lott eller peng på en del av korsorden genom att skicka in den rätta raden som saknas.